Mainokset

Keskustelut

Statistiikka

5 uusinta jäsentä:
»Tiamariaqh
»Kamilla
»Korporaattori
»Dalanatha
»rufusemmendus
Jäseniä:
»14 576
Töitä esillä:
»98 432
Paikalla nyt:
»Jäseniä: 0
»Vieraita: 17
»Yhteensä: 17
Kuukauden tilastot:
»Kävijämäärä: 3 807
»Sivulatauksia: 118 617

Tietoa sivustosta

Harhakuva

Harhakuva on suomalainen Internet-yhteisö, jossa eri taidelajit yhdistyvät. Harhakuva tarjoaa kuvataidetta, musiikkia ja kirjallisuutta samoissa kuorissa ja on näin yksi monipuolisimmista suomalaisista Internet-yhteisöistä.

Palvelu perustuu täysin käyttäjien lisäämiin töihin ja kommentteihin, ja sen käyttö on maksutonta. Jokaisella käyttäjällä on oma profiili, jonka mukana tulee oma sivu ja galleria, joihin voi lisätä töitä helposti ja nopeasti muiden katseltavaksi ja kommentoitavaksi.

Kenelle Harhakuva on suunnattu?

Harhakuva on tarkoitettu ihmisille, jotka ovat kiinnostuneet kuvataiteesta, kaunokirjallisuudesta, musiikista tai taiteesta yleensä. Kuvataiteessa Harhakuva on suunnattu enemmänkin vakavasti harrasteleville, kuin aloittelijoille, mutta silti kaikki taidetta rakastavat ihmiset ovat tervetulleita joukkoomme.

Julkaisu ja töiden laatuvaatimukset

Töiden julkaisu on maksutonta, ja töiden oikeudet pysyvät täysin julkaisijalla. Näin ollen Harhakuva ei pidätä oikeuksia käyttäjien töihin sen enempää mitä käyttöehdot vaativat. Vaadimme kuitenkin töiltä tietynlaista laatua, jotta ne voivat olla Harhakuvassa. Harhakuva on kumminkin avoin taidegalleria Internetissä, jonka tarkoituksena on tarjota tasokasta ja monipuolista taidetta käyttäjilleen.

Emme kuitenkaan halua rajoittaa kenenkään taiteellista vapautta, mutta varaamme oikeuden karsia joukosta pois mauttomat, lainvastaiset ja laaturajan alittavat työt. Eli esim. Valokuvausgalleriaan ei kannata laittaa esille sitä aivan ensimmäistä kuvaa, jonka tänään ostamallasi elämäsi ensimmäisellä kameralla otit. Laatuvaatimukset eivät tietenkään tarkoita, etteivätkö nuoret taiteilijat voisi laittaa töitään esille Harhakuvaan, vaan niiden tarkoitus on karsia idealtaan köykäiset ja kaikkein nopeimmin tehnyt sutaisut pois joukosta. Mitään täysin selvää julkaisurajaa töille ei voida vetää, koska ihmiset pitävät eri asioista ja näkevät asiat eri tavoin, mutta poistot perustuvat ilmiantoihin, joita käyttäjämme voivat tehdä ja jokainen poisto käsitellään laadunvalvojien toimesta.

Keskustelu

Harhakuvan yhtenä suurena valttina toimii sen hyvin aktiivinen käyttäjistö, jonka ansioista keskustelupalastamme on tehty monipuoliseksi ja siellä voi keskustella hyvinkin laajasti melkein kaikesta. Haluamme kuitenkin, että keskustelun pääpainopiste pysyy kuvataiteeseen, musiikkiin ja kirjallisuuteen nojaten.

Keskustelupalstalta löytyy jokaisen kategorian alta ohjeistus siitä, millaista keskustelua kyseisessä kategoriassa toivotaan käydä. Sieltä löytyy myös yleisesti ohjeita keskustelupalstan säännöistä ja normeista.

Yhteydenotto

Otamme ilomielin vastaan parannusehdotuksia sekä palautetta. Voit lähettää sitä meille yhteydenottosivun kautta, taikka emaililla info@harhakuva.org . Myös kaikkien ylläpitäjien tiedot löytyvät Ylläpito välilehden alta.

Kaikissa mainontaa tai muuten kaupallisia asioita koskevissa asioissa voit ottaa yhteyttä
Iikka Koistiseen (+358 40 567 1672)

Tmi Harhakuva
Sähköposti: info@harhakuva.org
Puhelin: +348 40 567 1672
Y-tunnus: 2020260-3

Viikon kuva

Kevättulva

finprkl

Vanhat Viikon kuvat

Satunnainen tuttavuus

'Another World'

Wolfheart