Musiikkityön esitys

Tarvitset Flashin voidaksesi käyttää soitinta.


Trident ~ Kingdom

sadomatti

Tietoa

Nauhoitus ja miksaus: Marko Kankainen, Dairy Studios, Loviisa.
Masterointi: Andy Bomberg, Temple Lane Studios, Dublin, Irlanti.

Kappale Kingdom on demo EP:ltä Chained to Routines joka julkaistiin 23.5.2008.

Lisätietoa: www.tridentband.com, www.myspace.com/tridenthc, www.last.fm/music/trident

Laulu ja kitarat: Tuomas Pekkola
Lead kitarat: Aleksi Hirvonen
Basso ja taustalaulu: Matias Löfman
Rummut: Jukka Haapala

» Musiikki · Metal

» Julkaistu: 2. kesäkuuta 2008

» Kommentteja: 2

» Suosikkeja: 0

» Katsottu: 199


Kommentit

Elemental

2.6.2008 23:20

Ei sinänsä mitään vikaa, mutta oikeasti kaipailisi syntikkaa.


IconW

28.6.2008 19:26

Aluksi kuulosti kitarasoundi ihan hyvälle, mut rumpujen mukaantullessa tuli sellanen hieman "kotikutoinen" meininki. Sinänsä jees, mutta jotain hieman uupuu. Basso murisee matalalta ja kannut paukkuu kivasti. Vaikka kitarat kuulostivat aluksi melko hyviltä niin ne kaipaisivat hiukan jotain että soundista saisi täyteläisemmän ja iskevämmän. Eihän sen tälläsessä musiikissa välttämättä tarvitse ylirepivä tai murskaava mutta onhan se kiva että siinä on voimaa...Tai no. Oishan se kiva että koko biisi potkis kunnolla perseelle. Ehkä silläkin olisi selvinnyt että ois nostanut kitaroiden volaa ihan pikkasen. Mut paskaaks mä miksausasioista höpisen kun pääasia on itse biisi.
Biisi on perusrypistystä. Ei mitään ihmeellistä, mutta ei kuraakaan. Hieman ainakin omaan makuun kaipaisi jotain "koukkua" lisää. Alun riffi on tosi jees mutta sitä ois voinu rakentaa vähän eri lailla. Nyt se latistuu samalla ku kaikki soittimet iskee yhtäaikaa melko perusmeiningillä kehiin. Ois voinu fiilistellä sitä alkua kunnolla ja ehkä joku pien tauko ennen täyttä paahtoa ois voinu tehä terää. Soitto kuulostaa hyvälle, mutta laulajan sinänsä hyvässä ulosannissa vaivaa jokin pidättely. Tuntuu että se jää vähän ohueksi...oisko kiinni vähän miksauksesta/mikistä/huoneesta/blaablaa kun ei laulajan soundista kaheen ohutta kuvaa kumminkaan saanut. Ehkä oikea sana ois sellanen laimea. Viiminen rypistys puuttui.
Ei nyt kauheasti temmannut mukaan vaikka hyviä juttuja löytyy paljon. Soolon aikana homma vähän ylty ja alko olla oikeesti kunnon meininkiä. Tää kyl varmasti toimii paljon paremmin livenä kuten tämän tyylisillä bändeillä on tapana. Älkää helvetissä pistäkö mitään syntikkaa tälläseen musiikkiin.Lähetä kommentti

Sinun täytyy kirjautua sisään lähettääksesi kommentteja!