Musiikkityön esitys

Tarvitset Flashin voidaksesi käyttää soitinta.


Blackhearted ~ Tuonelan Kuiskaus

A-X

Tietoa

Tässä on 1. ja 2. kappale kaverin kanssa väsätyltä EP:ltä: "Vain Pimeys Edessään". 1. kipale on intro-osa ja 2. on itse varsinainen kappale. 2 EP:n jälkimmäistä kappaletta lisään tänne varmaan muutaman viikon kuluessa.

Jouduin karsimaan bitratesta, että sain tämän kappaleen tänne, joten jos haluatte kuulla tämä paremmalla laadulla, niin käykää kuuntelemassa se osoitteessa: www.mikseri.net/blackhearted . Ja tsekatkaa toki muutkin kipaleet.

Muokattu 1 kertaa, viimeksi 31.05.2009 18:21.

» Musiikki · Metal

» Julkaistu: 31. toukokuuta 2009

» Kommentteja: 4

» Suosikkeja: 4

» Katsottu: 627


Kommentit

dbgirl

31.5.2009 18:38

Siis pitäisikö tässä olla kaksi biisiä, kun minä en kuule kuin yhden pitkän? Vai oletko miksannut ne yhteen?

Alun hiipivyys ei oikein tehonnut minuun (vaikkakin ymmärrän sen miksi niin on tehty), mutta siinä vaiheessa kun korppi tuli mukaan niin lähti upeasti käyntiin. Ja loppu on kertakaikkisen loistava -ja hypnoottinen vieläpä!

Lähes ammattimaista tasoa.

En ole Harhassa juurikaan musiikkia kuunnellut, olipa hyvä onni kun nyt jaksoin tuolta yläpalkista napata tämän kuunteluun, tämä nimittäin menee suosikkeihin! :)

Vastaus: Joo, on miksattu yhteen:D Enhän mä niitä muuten yhteen tiedostoon olisi laittanut. Mutta kiitos kehuista.

PS. Yllätyin itse tuosta 112kbit/s vs. 160kbit/s laadun erosta. Se on aika suuri?


dbgirl

31.5.2009 19:00

Kaipa se aika iso ero on, mutta ei ainakaan haitannu mun kuuntelunautintoa :p


Zaipare

31.5.2009 21:06

Oli muuten mainiota kuuneltavaa. Tuo alku oli varsin mielenkiintoinen ja nostatti pari valittua mielikuvaa ylös aivojen perukoilta. Synkkä metsä tahi vuoristo... Suosikoitu.

Vastaus: Synkkää metsää sillä juuri haettiinkin, että taidettiin me sitten kaverin kanssa ainakin jossaan onnistua:D Ja kiitos kommentista sekä suosikista:D


Wayfareer

4.2.2010 19:47

Hitto, heti ku alkusoinnut lähti liikkeelle, pystyin sanomaan et rakastan tätä kappaletta. Oon täs nyt puolisen tuntia selaillu Harhas eri metallikappaleita ja tää on kyl tähän mennes parhautta jo.

Solistin örinä-ääni on todella hieno kyl. Yks huono puoli tietysti se, että tämmösiä kappaleita ja yhtyeitä tahtoo olla tiu tusinas, mut joka tapaukses menee suosikkiin.Lähetä kommentti

Sinun täytyy kirjautua sisään lähettääksesi kommentteja!