Musiikkityön esitys

Tarvitset Flashin voidaksesi käyttää soitinta.


Lucid Black ~ Pohjolan laulu

Morgrim

Tietoa

Lucid Black - Pohjolan laulu

Muokattu 9 kertaa, viimeksi 27.04.2012 12:26.

» Musiikki · Metal

» Julkaistu: 24. tammikuuta 2011

» Kommentteja: 2

» Suosikkeja: 2

» Katsottu: 1078


Kommentit

leainna

4.2.2011 12:35

Lauluosuudet ovat aivan upeat, musiikillisesti sanoihin nähden biisi sopivan mahtipontinen - sanoitusten vanhahtava tyyli sopii. Upeat sanoitukset, todella toimiva kokonaisuus. Alku varsinkin, oikein onnistunut. En tiedä, miltä tuntuu saada kommentteja, joissa verrataan muihin bändeihin (kirjoittamisessa ainakin on hienoa tulla verratuksi suuriin kirjailijoihin), mutta minulle tulivat mieleen Catamenia ja Mirzadeh, molemmat hyviä bändejä. Suosikkeihin menee!

Vastaus: Kiitoksia, mukava saada positiivista palautetta, antaa intoa ja jaksamista tehdä uutta musiikkia kun joku muukin diggailee siitä kuin artisti itse. :) Ja hienoltahan se tuntuu kun verrataan noinkin koviin artisteihin.


Kattroll

15.3.2011 20:13

Osui ja upposi, kiitos! Tälläistä, suomeksi laulavaa kauniin karua orkesteria olenkin kaivannut jo jonkin aikaa, joten mieluusti kuulisin bändistä lisää vielä tulevaisuudessakin. Ilmoittele toki, jos demoa tms. on joskus myynnissä : )

Vastaus: Kiitoksia kommentistasi, lämmittää aina artistin mieltä saada positiivista palautetta. :) Itseasiassa lähiaikoina on tarkoitus laittaa lisää matskua tuonne mikserin puolelle (www.mikseri.net/lucidblack), joten sieltä kannattaa käydä tsekkailemassa. Ok, minäpä ilmoittelen jos tulee jotain ihan studio matskua tekastua.Lähetä kommentti

Sinun täytyy kirjautua sisään lähettääksesi kommentteja!