Kuvan esitys

Valmistaja:Canon
Malli:Canon EOS 5D Mark II
Polttoväli:40mm
Suljinaika:1/40 sekuntia
Aukko:F/4.0
ISO:1000

Lisää verta pakkiin

Stomp

Tietoa

Lisää splatteriä kokeilumielessä. Spruits...

» Kuvataide · Valokuvaus · Ihmiset

» Julkaistu: 24. lokakuuta 2011

» Kommentteja: 3

» Suosikkeja: 1

» Katsottu: 673


Kommentit

Inspect

24.10.2011 21:58

Ihana valo, pehmeä mutta päästää mallin kasvonmuodot oikeuksiinsa. Taustakin toimii hyvin. Veri on ehkä vähän liian sinistä (?), ja näyttää vahamaiselta, tavallaan vesivärimäiseltä. Sitten tossa rinnuksissa on tollainen outo "pyyhkäisy" joka mielestäni rikkoo ton kivan valuvan ja roiskuvan verilinjan sillä että näyttää siltä kuin siinä olisi pensselillä pyyhitty. On mahdollista kuvitella mistä tuo pyyhkäisyjälki voisi kuvan puitteissa olla peräisin, uhrin epätoivoiisesta rimpuilusta, tai kuvassa esiintyvän olennon omasta "ruuanjälkeen"-käsienpyyhkimisestä. Mutta näin huolitellussa, silotellussa kuvassa se jättää vähän rauhattoman olon. Meikit ja mallin ilme toimii hyvin, ehkä punaisia (tai vielä siistimpää täysmustia tai valkosia) silmiä jos olis nähny, olis vielä hienompi. Nätti kuva. :>

Vastaus: Kiitos. TArkoitus oli juurikin varjoilla tehdä kasvoihin muotoja ja kolmiuloitteisuutta.
Tekoveri oli hieman liian joulunpunaista ja tämä kuva otettiin loppupuolella, eli ehdittin jo totkemaan muutakin kuin rinnukset.


MOTA

25.10.2011 00:48

Hyvin kyllä toimii tiukka rajaus tuon valon kanssa. Kritiikkinä sanoisin tosiaan tuosta pyyhkäisyn omaisesta jäljestä rinnassa, se jää häiritsemään kokonaisuutta, katsellessa.

Vastaus: KiitosLähetä kommentti

Sinun täytyy kirjautua sisään lähettääksesi kommentteja!