Musiikkityön esitys

Tarvitset Flashin voidaksesi käyttää soitinta.


Chimera ~ Voice From A Path part I

Chimera

Tietoa

Jo aikaisemmin julkaistun Voice From A Pathin pariminuuttinen klassinen intro. Kuten olen useaan otteeseen hehkuttanut, ovat klassiset vaikutteet lähellä musikkiani, vaikka se metallia onkin, ja tällaisia lähes pianoetydimäisiä kohtia löytyy jonkun verran.

Disclaimer: kyllä, joukossa on midisampleja, kuten piano ja jouset, joten _ÄLKÄÄ_ piru vieköön valittako niistä, vaan keskittykää itse sävellyksen arvioimiseen. Olen _säveltäjä_, en mikään studioguru. ModPlug Trackerilla väkerretty. Stereokuva saattaa ehkä hieman kusta, vaikka hieroinkin sitä ankarasti.

» Musiikki · Muut musiikkityylit

» Julkaistu: 25. lokakuuta 2006

» Kommentteja: 2

» Suosikkeja: 0

» Katsottu: 516


Kommentit

Jusael

6.3.2007 19:52

Puolivälin lähestyessä mukaan tulee mukavia harmonioita ja melodioita. Introna tämä toimii mielestäni mainiosti, ja loppuu sopivasti noihin helinöihin. Saundi ehkä vähän tunkkainen, mutta johtuu tod.näk. vain työkaluista, enkä siitä viitsi kummemmin valittaa. Artisti käyttää niitä kamoja joita on saatavilla :) Sävellys on hyvin toimiva mielestäni. Alussa oli mielenkiintoisia nuo 'askeltaen' soitetut pianosoinnut, vai sanoisinko niitä nopeiksi arpeggioiksi. Ja kuten sanoin, tämä on mielestäni hyvä intro. Ohjaa kuulijaa kohti tulevaa. Hyvä kipale!


q-pic

4.8.2007 22:44

Ei paha ollenkaan, just introksi voisin hyvin kuvitella!Lähetä kommentti

Sinun täytyy kirjautua sisään lähettääksesi kommentteja!