Musiikkityön esitys

Tarvitset Flashin voidaksesi käyttää soitinta.


Bliz North ~ Truth About Conspiracy

Rumbamustiainen

Tietoa

Voimakas ja soitinrikas biitti, jossa on oma, vähän haikea tarinansa.

» Musiikki · Hip-Hop/Rap

» Julkaistu: 10. helmikuuta 2008

» Kommentteja: 4

» Suosikkeja: 1

» Katsottu: 452


Kommentit

Elemental

10.2.2008 22:17

Alun jousilla on aivan liian hidas atakki ja ne sammuvat töksähtäen, se tässä häiritsee kaikkein eniten. Melodisesti tämä on aika yksinkertainen, mutta eipä biittien tarkoitus olekaan olla mitään monimutkaisia siinä suhteessa. Soitinten volyymit ovat toisiinsa nähden vähän vinksallaan, ja se tekee joistakin kohdista hieman sekavia. Puolivälin pianomelodia sitten taas oli aivan upea! En tiedä ihan sopiiko se kitkattomasti tuohon muuhun kappaleeseen (itselläni on aina ongelmia osien sovittamisessa toisiinsa), mutta joka tapauksessa hip-hop/rap-kappaleelta aivan mahtava elementti. Loppuosa on todella tunnelmallista ja eeppistä. Mutta siitä saisi vieläkin enemmän irti jos soundien parissa jaksaisi säädellä enemmän.

Summauksena tämä on hiomaton, mutta ei missään nimessä huono kappale. Parempilaatuisilla soundeilla ja tarkemmalla miksauksella ja masteroinnilla tästä saisi vielä paljon paremman. Mutta pidä lippu korkealla, potentiaalia löytyy. :)


Peke

10.2.2008 22:38

tää on khyl sun parhaita biisejä =)


thnderleg

15.2.2008 22:59

Iha jees looppirummut. Vähän olis voinu pätkii ja tehä jotain erilaist noil rummuillaki. Oikein kiva progressiivinen biittipläjäys. Parit samplet ei oikein sopinu keskenään ja oli aika suorat leikkaukset useessaki osassa jotka soi korvaan heti.

Yleisesti ottaen ihan hyvä hiphop-tuotos! Vähän ehkä yleistä dynamiikkaa olis voinu miksata paremmin ja looppirummut vaihtaa.


gordonSininen

26.2.2008 18:51

Rummut tosiaan aika suoraluup, ois toivonu vähä variaatioo. Bassolinja on todella jees. Ja on kyl kummallisii pannausratkasuja, jotku kanavat tulee ihan liikaa vasemmalta/oikeelta joissain kohissa. Sinänsä toimiva efekti mutta ei välttämättä kannata laittaa aina jokotai 100% vasen tai 100% oikea, kuulostaa omaan korvaan ainaki aika jyrkältä erolta varsinkin jos soundit on noin erilaiset keskenään.
Keskiosan pianoilu on jees mut siihen siirtyminen on vähän töksähtävä.
"Kertosäe" on parasta mitä tästä oikeestaa löytyy, ja se kohta kun bassolinja tulee alussa mukaan. Go goLähetä kommentti

Sinun täytyy kirjautua sisään lähettääksesi kommentteja!